top of page

services

design your own

Submerched biedt jou de kans om unieke limited edition drops of zelfs je eigen kledinglijn te ontwerpen. Wij zorgen voor hoogwaardige materialen en exclusieve designs die jouw stijl perfect weergeven. Maak een statement dat niemand zal vergeten.

Hoogwaardige kleding in jouw huisstijl zorgt gegarandeerd voor opvallers. Met merken als Clique tot aan Under Armour verzekeren wij je van de beste kwaliteit. Door ons oog voor detail zorgen we ervoor dat elk merch project perfect aansluit bij jouw wensen.

 

Wat voor soort kleding je ook nodig hebt, wij hebben precies wat je zoekt. Kies voor Submerched en ervaar het verschil in kwaliteit en service.

merch (textiel)

bedrijfskleding, merch

Submerched levert high-end producten die perfect zijn voor o.a. onboarding, webshop freebies en andere giveaways. Of het nu gaat om gepersonaliseerde geschenken of luxe items, wij selecteren unieke goodies die gegarandeerd opnieuw gebruikt zullen worden.  

merch (premiums)

interested?

klaar om je idee te realiseren? Vul ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We horen graag van je!

Waar gaat je vraag over?

We beginnen met het maken van een gedetailleerde schets van je kledingontwerp, waarin stijl, kleuren en materialen worden vastgelegd. Deze schets vormt de basis voor het verdere proces en zorgt voor een duidelijke visuele richting.

schets

Na de goedkeuring van de schets maken we een sample van je ontwerp, zodat je de look en feel kunt beoordelen. Eventuele aanpassingen kunnen in deze fase worden doorgevoerd om tot het perfecte eindproduct te komen. De levertijd bedraagt hiervoor ca. 1-2 weken.

sampling

Bij de definitieve bevestiging van de bestelling kunnen wij zorgen voor een efficiënte productie en levering van jouw custom kleding. Mocht je geen voorraad kunnen opslaan bieden wij de mogelijkheid om de fulfilment voor je uit handen te nemen. 

order & fulfillment

merch from "sketch"

bottom of page